ISTANBUL EBENHAEZERSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 606 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Ebenhaezerstraat. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 20:59 Eten was prima op tijd maar echt niet lekker, linzen soep was net water zonder smaak en bij de veel te vette friet zat mayo zonder dit besteld te hebben (ik lust geen mayo). Een keer besteld en nooit meer!
13 nov 2022 om 20:52 Snelle levering, goed en warm eten.
12 nov 2022 om 19:59 Het beste kapsalon en pizza in hele Rotterdam Dziękuję
7 nov 2022 om 19:34 Kwam zo goed uit de beoordelingen helaas, zo slechte zaak heb ik zelf nog nooit meegemaakt.. Als je zeg geen sla krijg je dus wel konijnenvoer erop, overal gooien ze sambal op en moet je zelf aangeven dat je dit niet wilt, staat nergens aangegeven!!
5 nov 2022 om 16:23 Erg lekker gegeten vriendelijke bezorging !!
30 okt 2022 om 16:56 Kapsalon was lekker maar doner was minder.. veel sla en pataat was in.
27 okt 2022 om 10:31 Pita döner was fine but pita gezond had no eggs in it.
25 okt 2022 om 19:47 Jarenlang eten wij hier.Ze verdienen respect.
21 okt 2022 om 14:04 Duurde best lang, kapsalon was echt heel smerig. Het vlees heel vies gekruid en haast geen patat.
15 okt 2022 om 18:55 Pyszny kurczk. Ale jak był by z czosnkiem to było by super
13 okt 2022 om 18:17 Heerlijke kip, perfekte rijst, zee goede salade en lekkere sausjes. Zeer vriendelijke bezorger. Wat wil je nog meer, ik zeg: doen!
6 okt 2022 om 14:27 Had specifiek zonder sambal gevraagd. Zat er toch op. Is dus in de prullebak geeindigd